9.07.2009

Erased

Moi vaan.
Tänään tuli liput Taste of Chaosiin myyntiin, mutta ei ollut rahaa, joten en saanut lippuja :s Ne loppukin jo.. vaikka varmaan tulee vielä myyntiin lisää.. mutta turha toivo, kun ei oo rahaaa. Visa tulee postissa varmaan huomenissa, hihii ; ) Harmi, että tili ammottaa tyhjyyttään, ellen saa jotenkin vakuutettua iskälle, että se tarvii täytettä.

Mm, keskiviikkona shoppaileen och pappa betalar. Housut pitäis ettiä ja sitten kaikkee randomia, kuten meikkejä ja alusvaatteita. Oon vaan nirso, että ikinä ei oikein tunnu löytyvän mitään, mikä kelpais, mutta toivotaan, että tää kerta olis poikkeus 8 ) En malta odottaa. Toisaalta vihaan shoppailua, mutta toisaalta se on niin kivaa ja varsinkin se, kun saa laittaa uudet vaatteet ensimmäistä kertaa päälle ja menee ihmisten ilmoille tai esimerkiks kouluun, oi oi : D Sellasta luvassa sitten torstaina ;)

En taaskaa jaksa paljoo kirjottaa, koska väsymys iskee päälle :s Viime yönäkin tuli nukuttua tosi vähän, joten ehkä meen nyt, ehkä jopa nukahdan ennen kahta. Öitä ja kommentit olis kivoja : ) Heeeei.

ps. kattokaa toi Dead by Aprilin musavideo, ihana bändi. Tosin toi biisi ei oo ihan mun lemppari, mut joo.. kannattaa kuunnella ainakin Erased, What I can Say ja A promise, ne on mun lempparibiisit tältä : )

4 kommenttia:

  1. aaaa mäki haluisin niin shoppailemaan=D laita sit kuvia sun ostoksista?

    VastaaPoista
  2. Laitan, jos ostan jotain, mitä kehtaa näytellä :D

    VastaaPoista
  3. Uusi lemmikkifoorumi kaipaa uusia keskustelijoita! Olisitko juuri sinä valmis jakamaan tietosi, taitosi ja kokemuksesi muillekkin? Tule ihmeessä käymään ja kertomaan mielipiteesi :)

    VastaaPoista