7.12.2009

carry me over.

aaah, vitsit täää on ihana biisi ♥ siis tää Avantasian Carry me over : D hoilaan vaa iha fiiliksissä sitä, hiii : )

örr, ei oo oikee mitään kerrottavaa tästä viikonlopusta.. perjantaina olin Ideaparkissa ja kattelin värinpoistoja, sit poikkis tuli meille ja lähti tänään pois. Kävin kans eilen Ideaparkissa ja ostin 3 litraa herneitä : ) oli kesän ensimmäiset, ja varmaan viimeiset herneet, yhyy ;_; mulla oli kans nimpparit eilen, h0h0, niin sain mummilta 10e ja äiti ja iskä toi mulle uuden Kotiteollisuus paidan keikalta. Siin on Ukonhauta levystä se joku luurankokuva. Tykkään tosta, vaikka sei ookkaa musta väriltään : < mut kai sitä pitää olla erivärisiäki paitoja välillä XDD (miks pistin tohon äksdeen, vaikkei toi ollu edes hauska juttu ? en välillä tajua itteeni)

toivotaan, et sitten kun joskus taas teen sen värinpoiston, että se onnistuis, en tykkäää yhtään oikeesti tästä ruskeesta : << mut kaippa se onnistuu. Vaalennusta en jaksais tehdä, kun äitiki sano et se on ihan perseestä. Kympillä sais värinpoiston ja sellasen kivan purkin sitä hoitoainetta : ) edellisen purkin hoitoaine on vieläkin jossain meijän sellasen kylpyammeen alla, kun heitin sen sinne vahingossa, ennenko ehdin edes käyttää : < katotaan jos saisin sen jotenkin sieltä kalastettua : D sit olis kaks purkillista hoitoainetta, hoo ! Huomenna pitää sitten tehdä paljon töitä, että saan rahaa, niin sit meen junalla Mänttään viikonloppuna : ) se on kyl kans niin Jumalan selän takana sekin paikka, että huhhuh, mutta eipä se mitään. Varmaan myös käydään kaverin ja koiran kans kunnon lenkillä metsässä niin, että se saa kulkee vapaana, vaikka toi meijän Iivari onkin sellanen tyypillinen terrieri, et jos ihmisiä tulee vastaan niin heti pomppimassa niiden luo.. eikä se tottele mua : < mut kai me jotenkin selvitään, pitää ottaa makupaloja mukaan.

Ääää, että mua alkaa oikeesti vituttaan tää mun saamattomuus, mitään en oo taaskaa saanu aikaseks ja huonekin on ihan järkyttävässä kunnossa.. sitten en oo vieläkään miettiny yhtään tän blogin ulkoasua -.- ja sit pitäis galtsuunki pari modia väsätä. Kesäloma lopussa jo melkeen ja mitään en oo oikeesti tehny, argghh. Sitten vielä kun kaikkee pitäis ostaa ja mulla on ihan surkee puhelinki nyt, pitäis rahaa hankkia, et sais uuden, koska en kestä enää Nokiaa.. koska en osaa kirjottaa tolla ja sit muutenkin vaan tykkään enemmän Samsungista. Mut pitää tolla nyt pärjätä, kun on ihan matti kukkarossa, voi voi : ( huomasin just tässä kirjottaessani että taidan olla ihan tyhmä, aa. Vituttaa. Kommentoikaaa mullee ; )

Lastenleffat on muuten kivoja, katteltiin just viime yönä ensin Shrek kolmas, jonka oon nähny ihan helvetin monta kertaa, mut silti repeilen aina kun katon sitä, hahaa. Se on vaan niin hauska, tai sitten vaan nauran helposti : D sitten katottiin kans Yli Aidan, sen oon nähny vaan kerran aikasemmin, mut sekin on hyvä.. mut kyl se Shrekki oli paljon parempi. Sit tänä iltana aion yksin kattella Herkulesta ja ehkä tota yhtä Karvista, harmi et se on vaan toi piirretty. Kertokaas jotain kivoja lastenleffoja, niin vois latailla jotain niin sais öiks tekemistä ? Sit kertokaa kans jotai kivoja pelejä pleikkari kakkoselle, koska mun omat on niin tylsiä, enkä omistakaa muita kun pari Final Fantasya, Project Zero kolmosen ja Disgaean. KH II kans läpi päästy ja Dark Chroniclea tulee välillä pelailtua. Mut älkää sanoko mitää GHn tai Singstarin tapasia, eikä mitää autopelejä (hirveet kriteerit). Mut antaas tulla : DD

Aaa, olis vielä vaikka mitä kirjotettavaa, mut en nyt jaksa, joten moimoi, hohoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti